Hygiëne korrel

Hygiëne korrel
No Problem Hygiëne korrel is net als de Classic korrel een grove klontvormende kleikorrel met een zeer hoog absorptievermogen. De puur natuurlijke grondstof is tot de gewenste korrelgrootte gemalen. De korrel is klontvormend en zuinig in gebruik door de hoge vochtopname. No Problem Hygiëne korrel is verrijkt met een lichte en frisse parfum, waardoor ongewenste geuren geen kans krijgen.

Gebruiksaanwijzing: Vul de kattenbak met een laagje No Problem Hygiëne Korrel van ongeveer 7 centimeter. Vanwege het goede absorptievermogen van de korrels is dit meer dan voldoende. Schep dagelijks alle klonten uit de kattenbak en vul deze daarna aan tot ongeveer 7 centimeter. Doordat alleen de klonten uit de kattenbak verwijderd hoeven te worden, is het geheel verschonen minder vaak nodig.

  • 20 liter
  • Klontvormend
  • Frisse parfum
  • Kleikorrel

Productie Hygiëne korrel
De grondstoffen voor de No Problem Hygiëne korrel kattenbakvulling worden geïmporteerd uit een groot aantal landen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. De kattenbakvulling bestaat uit mineralen en dus klontvormende bentoniet.

De basis voor de minerale kattenbakvulling van No Problem Hygiëne ligt in de mijnbouw. Na de winning wordt de grondstof gemalen en gedroogd. Als de mijn is uitgeput, wordt het landschap weer in de natuurlijke staat teruggebracht. Alle producten van No Problem staan onder permanente kwaliteitscontrole. De binnengekomen grondstoffen, verpakkingen en eindproducten worden volgens vastgestelde normen gecontroleerd.