Nieuws

Gratis kattenbak met dierendag

Kattenbakactie No ProblemSpeciaal voor dierendag heeft No Problem een mooie actie. In verschillende dierenspeciaalzaken maakt u op dierendag kans op een gratis kattenbak bij aankoop van een zak No Problem houtkorrel van 20 liter.  De houtvezels van de kattenbakvulling zijn stofvrij en hebben een zeer hoog absorptievermogen dat zorgt voor een hygiënische en comfortabele omgeving voor de kat. Koop nu snel een zak No Problem houtkorrel van 20 liter en misschien wint u wel een nieuwe kattenbak.

Gratis Beeztees kattenspeeltje

No Problem MalanicoSpeciaal voor dierendag heeft No Problem een gave actie. Bij elke zak No Problem Houtkorrel van 20 liter krijgt u een Beeztees kattenspeeltje cadeau. Dit kattenspeeltje zorgt voor veel plezier bij de kat. De houtvezels van de kattenbakvulling zijn stofvrij en hebben een zeer hoog absorptievermogen dat zorgt voor een hygiënische en comfortabele omgeving voor de kat. Koop nu snel een zak No Problem Houtkorrel en haal dit extraatje voor de kat snel binnen.

Gratis No Problem Budget Korrel!

Beeztees actieIn februari bij aankoop van een Beeztees kattenbak Oscar een gratis zak kattenbakvulling No Problem Budget korrel 20 liter t.w.v. €6,99! Deze actie loopt in de gehele maand februari. Ga snel naar de winkel en scoor een nieuwe kattenbak inclusief kattenbakvulling!

Lancering website No Problem

Langharige kat met vrouw 600x300Het is zover. Met trots presenteren wij onze nieuwe website! De website voor No Problem is volledig vernieuwd en het resultaat mag er zijn. De vormgeving sluit helemaal aan bij het logo.

Op de website is alle informatie te vinden over de kattenbakvullingen van No Problem. Maar ook informeren wij u over al ons nieuws en acties. De nieuwe structuur zorgt voor een eenvoudige navigatie en is uiteraard ook geschikt voor mobiele apparaten. Heeft u na het bezoeken van onze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!