Kattenbakvulling

No Problem
No Problem heeft 3 hoogwaardige soorten kattenbakvulling. Of je kat nu ondeugend, stoer, lief of eigenwijs is, er is altijd een variant die past bij jouw kat. De kattenbakvullingen hebben een hoog absorberend vermogen, hierdoor worden geuren op natuurlijke wijze gecontroleerd en het reinigen vereenvoudigd. De kattenbakvullingen zijn biologisch afbreekbaar en worden gemaakt van verschillende grondstoffen, met elk hun specifieke kenmerken.

Kattenbakvullingen
De Classic korrel heeft grove klontvormde kleikorrels, hierdoor hoeven alleen klonten verwijderd te worden en de rest van de vulling kan worden hergebruikt waardoor deze kattenbakvulling zuinig is in het gebruik. De Budget korrel is een gerecyclede mineraal, de Houtkorrel is gemaakt van natuurzuiver geperste houtvezels beide producten zijn daardoor zeer milieuvriendelijk. No Problem heeft meer dan 250 verkooppunten, bekijk hier waar No Problem bij jou in de buurt te koop is.

Klik hieronder op één van de vier verschillende soorten No Problem kattenbakvulling voor de specifieke kenmerken en het gebruiksadvies.