Over ons

Over ons
No Problem is een merk dat staat voor kwaliteit. De verkoopkanalen zijn dan ook voornamelijk dierenspeciaalzaken en tuincentra, bedrijven waar ze kennis en advies kunnen geven over de beste producten voor uw huisdier. No Problem heeft een herkenbaar logo, is gemakkelijk in gebruik en biedt heerlijk comfort voor de kat.

Vrouw met boek en kat

Verpakkingen
De verpakkingen van No Problem kattenbakvulling zijn duidelijk, de productvoordelen zijn in één oogopslag te zien. De pictogrammen laten handig en snel de producteigenschappen van de kattenbakvulling zien. De zakken van de No Problem kattenbakvullingen zijn van papier en plastic en dus recyclebaar en milieuvriendelijk.

Productie en duurzaamheid
De gezondheid van mens en dier heeft onze hoogste prioriteit en daarom hebben wij gekozen voor producten met een verantwoorde productie van de kattenbakvullingen en verpakkingen. De Budget korrel is een gerecyclede grijze mineraal, de Classic korrel en Hygiëne korrel zijn beide een grove klontvormende kleikorrel van natuurlijke mineralen. De Houtkorrel is gemaakt van natuurzuiver geperste houtvezels afkomstig als bijproduct bij het schaven van hout voor de bouw. Voor iedere gekapte boom wordt er minstens één geplant.

Vrouw op bank met kat
Geschiedenis No Problem

Geschiedenis
In 1987 werd het merk No Problem gelanceerd. We brachten twee nieuwe soorten kattenbakvullingen van kleikorrels op de markt, 1 grove korrel en 1 fijne korrel. Niet alleen het tonnetje waarin het product was verpakt was uniek, ook het feit dat deze kattenbakvullingen ‘klompjesvormend’ waren maakte No Problem vanaf het begin tot een gewild product voor elke kattenliefhebber. In 1994 werden er kattenbakvullingen aan het merk No Problem toegevoegd waardoor er meerdere soorten binnen het assortiment verkrijgbaar waren. In 2013 zijn de verpakkingen en het logo van No Problem volledig gerestyled. Zo zijn we al meer dan 25 jaar specialist in kattenbakvullingen!